Biscotti - Italiænsk mandelsmåkage

Biscotti - Italiænsk mandelsmåkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SmåkagerRet : Småkager - Biscotti

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke Fryseegnet

Indsendt af : Nagzidra

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Det våde:
1 citron, revet skal af.
2 æg
150 g.sukker
50 g.smør
 
 Det tørre:
300 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.25 tsk.fint salt
200 g.mandler (ikke smuttede)
 
Opskrift:
Rist mandlerne 15 minutter ved 200 grader.

Pisk de våde ting for sig indtil sukkeret er opløst.

Bland de tørre ting sammen.

Ælt det tørre og det våde sammen i en skål.

Del dejen op i 3 dele.

Rul hver del i en pølse der er lige så lang som din bradepande.

Læg dem over på bradepanden og pres dem flade til ca. 2½ cm tykkelse.

Bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 25 minutter.

Tag dem ud og lad dem afkøle af et par minutter.

Skær dem på skrå i fingerbredde.

Bag dem indtil de er gyldne. ca et kvarter. Vend dem gerne undervejs så de bliver gyldne på begge sider.



Tips:

Man behøver ikke bage mandlerne. Kog dem og smut mandlerne til dejen - Det i sig selv giver en god smag.





karakterer:
Opskriften er vist 6013 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu