Gratineret laks

Gratineret laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     
Gratineret laks, billede 4 Gratineret laks, billede 1 Gratineret laks, billede 2 Gratineret laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.laks i to filetstykker
2 spsk.citronsaft
 
50 g.smør blødgjort
3 skiverfranskbrød smuldret (uden skorpe)
3 spsk.hakket persille
1 finthakket skalotteløg
 
1 spsk.hvidvinseddike
1.5 dl.fiskebouillon
 
 
Opskrift:
Læg laksen i et lille smurt ovnfast fad og dryp citronsaft over den.

Rør smørret sammen med brød, hakket løg og persille. Krydr med salt og peber. Smør blandingen på oversiden af fisken.

Hæld fiskebouillon og hvidvinseddike ved og sæt fadet i en varm ovn. Først 10 min. ved 250 grader C. alm. ovn. Derefter 5 min ved 200 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 32714 gange,
og udskrevet 523 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-24 16:38:40
Serveres med ris eller hvad kan i anbefale?