Oksekød og majs-pie
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Brun kødet og tilsæt hvidløg og snittet chili. Steg et par minutter og tilsæt tomater. Krydr med salt og peber og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt majs og kog igennem i et par minutter. Rør vand og majsgryn sammen i en gryde og kog det igennem under oprøring til grød. Pisk æggene sammen i en skål og pisk grøden i lidt ad gangen. Tilsæt salt. Fordel halvdelen af majsgrøden i et smurt ovnfast fad og fordel kødsovsen over. Læg resten af grøden over fyldet og sæt fadet i ovnen i ca 25 minutter. Server f.eks med salat og/eller flutes. |
|
Opskriften er vist 17360 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-11-09 15:32:16 Vi brugte et tærtefad på 27 cm. i diameter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne