Verdens bedste pandekager
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : blomsterbeg Indsendt : Red : |
|
|
Pisk melet sammen med halvdelen af mælken til en jævn blanding. Tilsæt resten af mælken, æg og salt - og pisk det hele godt. Smelt smør i en stegepande og kom det i blandingen.
Bag tynde pandekager på en rigtig varm stegepande. Brug ½ - ¾ dl dej pr. pandekage. Server de lune pandekager med forskellige slags syltetøj og flødeskum. |
|
Opskriften er vist 6982 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne