Fyldt mørbrad 04

Fyldt mørbrad 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : spovl

Indsendt :     
Fyldt mørbrad 04, billede 4 Fyldt mørbrad 04, billede 1 Fyldt mørbrad 04, billede 2 Fyldt mørbrad 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor svinemørbrad
250 g.champignoner
 margarine
2 spsk.nøddekerner
1 spsk.hakket persille
3 dl.piskefløde
1 dl.sherry eller portvin
 salt
 peber
 evt.maizenamel
 
Opskrift:
Befri mørbraden for sener og hinder og skær en revne på langs. Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Rist dem i lidt smør på panden, til væden er fordampet og champignonerne gyldne. Hak nødderne og kom dem på panden sammen med champignonerne. Rist det sammen ganske kort. Tilsæt persille og hæld piskefløde og sherry eller portvin på panden. Lad sovsen koge lidt ind (sovsen kan evt. jævnes ganske let med maizena) og smag til med salt og peber.

Læg mørbraden i et ovnfast fad. Hæld sovsen over, så revnen bliver fyldt.

Sæt fadet i ovnen ved 225 grader 20 – 25 minutter.

Server retten med groft brød og en skål salat.

Tips:

En god gæste ret, da den kan tilberedes i forvejen og faktisk ikke kan mislykkes.





karakterer:
Opskriften er vist 39585 gange,
og udskrevet 491 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu