Italiensk Porchetta
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : rek5 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Du køber svinet hos en slagter, eventuelt får du ham til at ridse det.
Du krydrer indersiden godt med salt og peber og spreder derefter de hakkede urter ud over det hele, hvis du vælger at have skinke inden i, skal dette også lægges i nu. Derefter ruller og snører du svinet sammen, gnider det med olivenolie og godt med salt. Sætter det på et rotisseri over grillen i ca. 3 timer og derefter har du en lækker dejlig italiensk rullesteg, med sprøde svær hele vejen rundt. Tips: tilsæt eventuelt lidt røgflis efter ca. 1 1/2 time. Serveres måske bare med godt brød til og en god salat. Eller som sidst med ovnbagte rodfrugter og whiskysauce. |
|
Opskriften er vist 39783 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mic - 2013-01-06 01:45:03 Hvad spiser man til ? hilsen ishøjs bedste kok (-; RØDE anonym - 2012-03-05 22:36:38 Hvidløg er en meget god ting at putte ind i stegen. Pensel evt med mørkt øl en gang imellem det gir en lidt røget smag til stegen og en fantastisk god sovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne