Daim Cookies
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Laura Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør blødt smør, brun farin, sukker og æg godt sammen i en skål og rør dernæst vand og Daim hakket daim eller hele daimkugler i.
Bland hvedemel, vaniljesukker og natron, sigt det i smørblandingen og rør det godt sammen. Tag dejen ud på et melet bord, og del den i to dele. tril hver del til en pølse (ca. 40 cm). skær hver pølse i 24 skiver, og læg dem på en bageplader med bagepapir. tryk den lidt flade (ca. 5cm i diameter). Bages 6-8 minutter. i en 225 grader forvarmet ovn (varmluft 200 grader). |
|
Opskriften er vist 160144 gange,
og udskrevet 1927 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (173 stemmer) |
|
Kommentarer Mariadenseje - 2017-12-07 18:49:46 De er rigtig gode, men kan godt blive lidt kvalme. Lynge - 2017-11-12 21:09:06 Rigtig gode, men smager bedst efter de har stået en times tid eller to. Før smager de ikke rigtig af noget Louise - 2016-08-28 18:08:27 Fungerede OVERHOVEDET ikke for mig! Tørre og kedelige i smagen. Natasja - 2016-06-20 18:55:04 De smager VILDT godt! Dem må jeg snart lave igen :) Therese - 2016-04-02 10:02:52 Jeg er helt forelsket i dem! De smager SÅ godt. Jeg har lavet dem mindst 10 gange og de smager bare lige så godt vær gang! Freya - 2016-02-11 17:32:16 Synes de var lidt tørre 🙏🏻 Lene Mortensen - 2015-10-02 00:47:39 Der skal godt nok en del mere mel i hvis dejen skal kunne rulles ud? Jeg satte dem på pladerne med teskeer i stedet. anonym - 2015-07-15 18:30:22 Jeg har ikke puttede vand i , og de kom fanatiske ud ! + de smagte godt 😍 dina - 2014-06-07 10:00:22 kan man godt spise dem til en fødselsdag med is til? Christian porsborg - 2014-05-06 21:08:08 De er meget lette at bage og så smager de godt👍 Sven - 2014-02-19 13:15:20 Rigtigt gode småkager... :-) dina - 2012-07-16 09:07:04 smager godt Mmmmm!!!! den er mega god Anna - 2012-04-29 12:56:45 Mmmm!!!! Os2:--) - 2012-04-19 14:08:16 De er heeeeeeeeeelt vildt gode Mads - 2011-11-20 16:05:38 Rigtig god opskrift:) Joan - 2011-09-27 13:36:44 Så snart dejen er lavet - rul den til en pølse, pak den ind i film og knald den i fryseren. Den bliver meget nemmere at skære ud :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne