Mætte-Pandekager
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Tudse Indsendt : Red : |
|
|
Kom æg i en skål og pisk dem godt gerne med en elpisker.
Tilsæt halvdelen af mælken, og tilsæt sukker så det opløses godt. Kom salt og vanilje i. Kom bagpulver i melblandingen. Tilsæt melblanding skiftevis med resten af mælken. Pandekagerne må gerne være små og tykke. Tips: Det er en pandekage der mætter, og stadig er en god syltetøjspandekage. |
|
Opskriften er vist 3424 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne