Hjemmelavet Flødeost
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Piskefløde og sødmælk hældes i en tykbundet gryde og opvarmes til 25 grader C
Under forsat omrøring tilsættes kærnemælken.
Mælken skal nu stå et lunt sted, (evt. på fyret) i 6 timer med låg. Evt. dækket med et håndklæde for at holde temperaturen bedst muligt.
Herefter tilsættes under omrøring 0.5 ml. osteløbe opløst i lidt koldt vand, og det hele står lunt i endnu 6 timer. Ostemassen nedkøles nu til køleskabstemperatur og hældes gennem et ostelærred. Massen dræner nogle timer til konsistensen er passende. Dræningen må foregå i køleskab eller andet koldt sted. |
|
Opskriften er vist 10465 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-07 09:58:11 Man kan købe osteløbe over nettet :-) anonym - 2012-07-21 16:45:24 Hvor køber man osteløbe? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne