Panna cotta med karamel

Panna cotta med karamel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Panna cotta

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Karamel:
125 g.sukker
 
 Pannacotta:
4 dl.piskefløde
1 vaniljestang
2 spsk.sukker
2 Husblas, blade
 
 Pynt:
12 jordbær
 
Opskrift:
Karamel:
Sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme uden omrøring. Når det bobler og er lysebrunt, fordeles det i portionsforme. Hold på formen med grydelapper og vend og drej den så bunden er dækket.

Pannacotta:
Udblød husblasen i koldt vand. Flæk vaniljestangen og kom korn og stang i en gryde med fløde og sukker. Varm op til kogepunktet. Tilsæt den udblødte, knugede husblas og smelt den ved svag varme.

Hæld flødeblandingen (uden vaniljestangen) i formene. Stil dem koldt et par timer. Løsn kanterne og dyp formene et kort øjeblik i varmt vand. Vend desserterne ud på 4 tallerkner og pynt med halve jordbær eller anden frugt.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Opskriften er vist 11185 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu