Nougattærte med mazarinbund
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mazarinbunde:
Riv marcipanen groft og rør den med sukker. Tilsæt derefter blødt smør og rør det hele til en ensartet masse. Tilsæt mel og derefter æg et af gangen. Dejen fordeles i 2 springforme ca. 24 cm. i diameter og bages ved 180 grader C i ca. 20 minutter. Bundene køles af til næste dag. Fyld: Marcipanen skæres i fine tern som vendes med knuste makroner. Nougat og palmin smeltes sammen og vendes i marcipan og makroner. Fyldes lægges på den ene bund som stadig ligger i springformen. Den anden bund lægges over og trykkes forsigtigt ned. Top: Nougat og palmin smeltes og fordeles på toppen af kagen. Kagen sættes på køl, gerne til næste dag. Servers med vaniljeis og eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 29359 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne