Calcutta koteletter
Indsendt : |
|
|
Koteletterne bankes let, pudres med krydret hvedemel og brunes hurtigt på begge sider i margarine.
De lægges i smørsmurt ildfast fad.
Æblebåde med eller uden skræl, men fri for kernehus, tomatbåde og løgringe lægges rundt om, drysses med krydderier og dækkes med smørklatter her og der. Retten steger utildækket i ovn 30 minutter ved 200 grader C alm. Ovn. Panden koges af med suppe, evt. fløde til skysauce der serveres til. |
|
Opskriften er vist 8035 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne