Hindbærfrysetøj
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : |
|
|
Skyl hindbærrene. Bland geleringspulveret med sukker. Kom bærrene i en skål og rør sukkerblandingen i, til sukkeret er opløst. Lad frysetøjet trække ca. 15 minutter og rør det igennem igen.
Fyld frysetøjet i små fryseegnede beholdere og stil dem i fryseren. Kan holde sig ca. 1 år ved -18 grader C. |
|
Opskriften er vist 3603 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne