Lakseforret fra til Middag hos Finn Nielsen
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Gnid laksen på kødsiden med en blanding af salt og sukker. Lad den stå køligt i mindst 12 timer, – gerne et døgn.
Kom auberginen i ovnen, som den er, og bag den ved 200 grader ca. 40 minutter, til skallen bliver sort og kødet føles blødt. Tag den ud og lad den køle lidt af. Skær den igennem på langs og skrab kødet ud med en ske. Hak fint på et spækbræt, eller FORSIGTIG! i blenderen ved hjælp af puls- funktionen!. Hak skalotteløg og persille og rør i. Smag til med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Skær tynde skiver af laksen og anret med (på) auberginekompotten. |
|
Opskriften er vist 22007 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne