Grapefrugt med rejer og avocado
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Grapefrugt Indsendt : |
|
|
Del den ene grapefrugt på tværs og løsn kødet med en skarp kniv, (gerne en grapefrugtkniv) mellem hinderne.
Tag kødet op med en teske og del det evt. i mindre stykker.
Kødet fra den anden grapefrugt skal ikke bruges til retten.
Skær avocadoen igennem på den lange led, befri den for sten og pil skallen af. Skær avocadikødet i terninger og dryp det med citronsaft, så mørkner det ikke. Befri salaten for grove blade, skyl den og slyng eller dup den tør. Skær salaten i fine strimler Del den anden grapefrugt og tøm alle 4 halve skaller for indmad. Dressing: Rør eller blend dressingen og bland det delte frugtkød, avocadoterninger og salatstrimler i. Smag til med salt og peber. Vend rejerne i. Gem 10-12 stykker til pynt. Anretning: Fordel salaten i grapefrugtskallerne og pynt med rejer og dild. Byd godt hvidt brød til, evt. flutes. Andre krebsdyr eller kogt fisk kan erstatte rejerne. |
|
Opskriften er vist 13648 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne