Skumæg

Skumæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 æg
 salt
 
 Til stegning:
 smør
 
Opskrift:
Ægget deles i æggehvide og blomme. Æggehviden saltes lidt og piskes til fast skum.

Fedtstoffet varmes i panden og det halve skum sættes på. Der laves et lille hul i midten, hvor blommen kommes i og det hele dækkes med skummens anden del.

Når bunden er lyserun, vendes det hele forsigtigt og brunes på den anden side. Skumæg skal være næsten rå indeni.

Lidt hakket skinke eller lignende i skummet smager udmærket.





karakterer:
Opskriften er vist 2222 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu