Skumæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Ægget deles i æggehvide og blomme. Æggehviden saltes lidt og piskes til fast skum.
Fedtstoffet varmes i panden og det halve skum sættes på. Der laves et lille hul i midten, hvor blommen kommes i og det hele dækkes med skummens anden del. Når bunden er lyserun, vendes det hele forsigtigt og brunes på den anden side. Skumæg skal være næsten rå indeni. Lidt hakket skinke eller lignende i skummet smager udmærket. |
|
Opskriften er vist 2222 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne