Lagkagebunde i bradepande, firkantede

Lagkagebunde i bradepande, firkantede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Bund 1 Bund
KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Lagkagebunde i bradepande, firkantede, billede 4 Lagkagebunde i bradepande, firkantede, billede 1 Lagkagebunde i bradepande, firkantede, billede 2 Lagkagebunde i bradepande, firkantede, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.

Hvedemel og bagepulver røres i dejen til en ensartet masse (sigt bagepulveret i hvedemelet).

Klip et stykke bagepapir til så det passer til bradepanden, og smør evt bunden med lidt olie eller flydende margarine, mest for at bagepapiret ikke rutcher rundt mens du breder dejen ud.

Dejen fordeles i et jævnt lag.

Bages ved 240 grader C. alm ovn eller 200 grader C varmluft i ca. 7 minutter midt i ovnen.



Tips:

Vi brugte en 33x38 cm. bradepande.

Bagepapiret skal blive siddende på lagkagebunden indtil den skal samles, så er det nemmere at flytte rundt med den uden den knækker.


Pakket godt ind i plast eller witawrap kan de snildt holde sig et par dage ved stuetemperatur.





karakterer:
Opskriften er vist 423569 gange,
og udskrevet 5608 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (43 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4514 (1074 kcal)
KJ pr. Bund 4514 (1074 kcal)
Vægt ialt 422 gram
Vægt pr. Bund 422 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1068 KJ (254 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 43.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-08-12 10:07:49
Mine lagkage bunde blev super fine, men de smagte fælt af bagepulver. Så jeg måtte bage en ny portion og skære bagepulver ned til 1 tsk.

  -   2018-06-13 18:45:21
Jeg lavede dejen af 2 gange.

  -   2018-04-20 20:51:34
Jeg fandt ud af at den skal have 10 min. Så bliver den helt perfekt.

  -   2017-02-25 06:30:14
Bruger 1/2 hvedemel halv kartoffelmel det giver et rigtigt godt resultat

  -   2016-07-16 14:50:17
Jeg laver dem idag men skal først bruge dem imorgen skal de i køleskabet og stå

  -   2016-05-31 14:33:36
brug denne opskrift og lav så en ordentlig omgang marenge som i lægger ovenpå inden den kommer i ovnen, også er det en masse jordbær i skiver blandet med flødeskum som lægges oven på bedste lagkage ever ;)

  -   2015-08-20 19:15:09
Hej Hvor længe kan lagkagebundene opbevares? og hvor? (fryses)??? mvh Ane

  -   2015-04-16 09:47:02
Kan den fryses?

  -   2012-08-17 17:59:03
Fantastisk opskrift, manglede dog lidt hjemmelavet vanillesukker,har prøvet længe med andre opskrifter men de er altid kikset. tak for den.!!ps husk ar skære kanterne af inden du lægger dem sammen.