Lagkagebunde i bradepande, firkantede
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
Hvedemel og bagepulver røres i dejen til en ensartet masse (sigt bagepulveret i hvedemelet). Klip et stykke bagepapir til så det passer til bradepanden, og smør evt bunden med lidt olie eller flydende margarine, mest for at bagepapiret ikke rutcher rundt mens du breder dejen ud. Dejen fordeles i et jævnt lag. Bages ved 240 grader C. alm ovn eller 200 grader C varmluft i ca. 7 minutter midt i ovnen. Tips: Vi brugte en 33x38 cm. bradepande. Bagepapiret skal blive siddende på lagkagebunden indtil den skal samles, så er det nemmere at flytte rundt med den uden den knækker. Pakket godt ind i plast eller witawrap kan de snildt holde sig et par dage ved stuetemperatur. |
|
Opskriften er vist 423569 gange,
og udskrevet 5608 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2020-08-12 10:07:49 Mine lagkage bunde blev super fine, men de smagte fælt af bagepulver. Så jeg måtte bage en ny portion og skære bagepulver ned til 1 tsk. Majbrit - 2018-06-13 18:45:21 Jeg lavede dejen af 2 gange. anonym - 2018-04-20 20:51:34 Jeg fandt ud af at den skal have 10 min. Så bliver den helt perfekt. Helle - 2017-02-25 06:30:14 Bruger 1/2 hvedemel halv kartoffelmel det giver et rigtigt godt resultat Diana Randrup - 2016-07-16 14:50:17 Jeg laver dem idag men skal først bruge dem imorgen skal de i køleskabet og stå anonym - 2016-05-31 14:33:36 brug denne opskrift og lav så en ordentlig omgang marenge som i lægger ovenpå inden den kommer i ovnen, også er det en masse jordbær i skiver blandet med flødeskum som lægges oven på bedste lagkage ever ;) aols - 2015-08-20 19:15:09 Hej Hvor længe kan lagkagebundene opbevares? og hvor? (fryses)??? mvh Ane anonym - 2015-04-16 09:47:02 Kan den fryses? Rikke - 2012-08-17 17:59:03 Fantastisk opskrift, manglede dog lidt hjemmelavet vanillesukker,har prøvet længe med andre opskrifter men de er altid kikset. tak for den.!!ps husk ar skære kanterne af inden du lægger dem sammen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne