Kalvefrikandeau
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Indsendt : |
|
|
De røgede spækterninger steges i lidt smør med kødskiverne. Derefter tilsættes mælk, kaffefløde, kulør, salt og gelé, og kødet steges i ca 1 time, til det er mørt.
Piskefløde, tyttebær eller gelé tilsættes, og sovsen smages til. Hertil serveres kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 8308 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne - 2012-01-09 18:54:15 Hej Per. mange tak for opskriften det var lige den vi manglede, den er som min mor lavede den.så tusind tak. mvh. Bjarne anonym - 2010-09-17 14:07:07 Dejlig enkel :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne