Flamberede dessert pandekager
Indsendt af : Henriette Indsendt : Red : |
|
|
Smelt sukkeret gyldenbrunt på en pande. Tilsæt appelsin- og citronskal, ingefær og mandler. Tilsæt smør og lad det smelte.
Hæld citron- og appelsinsaft ved at lade det simre et par minutter. Fold pandekagerne til kvarte, læg dem ned i sovsen og varm dem igennem(Hæld Grand Marnier og Cognac til). Flyt væk fra emhætten og sæt et tændstik til. |
|
Opskriften er vist 11234 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne