Hel kylling i ovn
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen rengøres og duppes tør med et stykke køkkenrulle og pensles med olie. Gnid med salt ind- udvendig.
Kyllingen kan fyldes med frisk persille eller timian. Sættes i ovnen ved 180 grader C varmluft i ca. 60 minutter. |
|
Opskriften er vist 264282 gange,
og udskrevet 1848 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (55 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-27 14:52:37 god gammeldags kylling med persille går man nu aldrig forkert af. Kan ikke sammenlignes med kyllingbrystfile`ter, som er godt nok men smager ikke af kylling. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne