Kyllingetærter

Kyllingetærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : MieS

Indsendt :      Red :
Kyllingetærter, billede 4 Kyllingetærter, billede 1 Kyllingetærter, billede 2 Kyllingetærter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 hel kylling
 
 Margarine
3 røde peberfrugter
2 porrer
5 dl.piskefløde
70 g.tomatpure konc.
 Salt
1 spsk.Paprika, rosen
 
8 butterdej, plader
1 æg
 
Opskrift:
Kog kyllingen og pil den.

Smelt margerien i en gryde og kom paprika i. Svits porrer og peberfrugter til de er gylfne og kom derefter fløde og tomatpruré i. Lad blaningen koge ind til den tykner og smag til med med salt og paprika. Skal være lidt stærk, da kylling og butterdej neutralisere.

Kom derefter den pillede kylling i. Lad retten køle af.

Rul butterdejen ud, i plade i bunden af hver tærteform 21 cm i diameter og put fyld i. Rul de sidste butterdejsplader ud og læg 1 i hver form som låg, lav et par snit i dejen og pensl med sammenpisket æg.

Tærterne bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.



Tips:

Server salat til hvis tærterne bruges som hovedret.





karakterer:
Opskriften er vist 71070 gange,
og udskrevet 572 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu