Abrikos-pandekager
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lise Olesen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg med mælk, mel og sukker i en skål. Der må ingen klumper være i dejen.
Smelt en klat smør på en lille pande. Hæld så meget dej på at det lige akkurat kan fordele sig over hele panden i et tyndt lag. Bag pandekagerne lysebrun på begge sider. Bag resten af pandekagerne og fyld dem med den opvarmede abrikosmarmelade, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Hold dem varme. Lige før serveringen drysser man med flormelis og malede hasselnødder. Tips: Abrikospandekager kan laves på forhånd og varmes i ovnen inden servering. |
|
Opskriften er vist 11137 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne