Gammeldags oksekødssuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet lægges i en rigelig stor gryde, dækkes med koldt vand og bringes i kog.
Skummes for urenheder.
Grønsagerne renses/skrælles og lægges hele ned i den afskummede suppe, og koges til de er knapt møre. Tages op efterhånden som de er møre. Grønsagerne skæres i mundrette tern. Når kødet er mørt tages det op og holdes varmt mens grønsagerne varmes i suppen. Suppen serveres i dybe tallerkner med kødet på en lille tallerken ved siden af, evt. med reven peberrod. |
|
Opskriften er vist 59892 gange,
og udskrevet 629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ivan Serup - 2018-02-14 22:34:54 pastinaker udskiftes med rodpersille . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne