Hjemmelavet is (Flødeis - Parfait)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter.
Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen. Hældes på form og fryses. Tips: Smagsvarianter: Vanilje: 2 vaniljestænger, flækkes og kornene skrabes ud og piskes sammen med æggeblomme og sukker. Stracitella: 2 stænger vanilje 300 g. mørk chokolade stykker, vendes i den færdigblandede ismasse. Masala: 1.5 dl. Masala (dessertvin), vendes i den færdige ismasse. crème de menthe: 2 dl. crème de menthe, vendes i den færdige ismasse. Lakrids: 10 tsk. lakridsekstrakt L, piskes i sammen med æggeblommer og sukker Chokolade: 300 g. chokolade, chokolade og piskefløde koges op så chokoladen smelter og er "opløst" i fløden, sættes på køl til næste dag hvor den og æggeblommer piskes som vanligt. |
Hjemmelavet is uden ismaskine er slet ikke så svært :)
|
Opskriften er vist 267599 gange,
og udskrevet 1560 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Jeannette - 2020-07-30 09:49:31 Bedste og nemmeste is 👍 Per - 2017-05-02 15:30:24 Hvor lang tid isen skal fryses afhænger af flere ting, hvor kold din fryser er, hvor meget is du sætter i fryseren af gangen, og hvor store bøtter du fryser ned i. Umidelbart ville jeg sige natten over. DEN HURTIGE - 2013-04-26 13:35:59 hvor lang tid skal den fryses HURTIGT SVAR TAK! Cecilie - 2012-09-17 19:50:36 nu har vi lavet isen 4 gange og jeg er 9 år og har selv lavet den Cecilie - 2012-09-03 18:59:00 Nu skal den bare i frysen vi smagte cremen neij hvor smagte den godt den opskrift er for god! Cecilie! - 2012-06-30 10:20:19 Mmmmm.... nam den ser lækker ud!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne