Kogt fasan i peberrodssovs

Kogt fasan i peberrodssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Kogt fasan i peberrodssovs, billede 4 Kogt fasan i peberrodssovs, billede 1 Kogt fasan i peberrodssovs, billede 2 Kogt fasan i peberrodssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 fasaner
 Vand
 
 Gulerødder
 Løg
 Laurbærblade
 Salt
 Peberkorn
 
 Sauce:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
5 dl.Suppe
40 g.revet peberrod
 Salt
 Hvid peber
 
Opskrift:
Fasanerne lægges i en rigelig stor gryde, Koldt vand hældes over så det dækker og bringes i kog.

Skummes og ituskårne grøntsager, salt, peber og laurbærblade tilsættes. Koges ca. 1 time til fasanerne er møre.

Tag fasanerne op og lad dem afkøle så de er til at røre ved og skær så brysterne af. Suppen kan reduceres ved svag varme for mere smag, og fasanskrogene kan lægges tilbage i gryden, igen for mere smag.

Peberrodssauce:
Smøret smeltes og melet røres heri, suppen tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring, kog saucen godt igennem og tilsæt suppe til passende konsistens. Tilsæt revet peberrod og smag til med salt og peber, nu må saucen kun koge kort igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 29326 gange,
og udskrevet 397 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-12 18:51:08
Som yderligere tilbehør har vi svitses noget bacon, tilsat nogle syltede løg og grønne ærter og til slut vendt lidt fintsnittet iceberg i.