langtidsstegt lammekølle (stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : cjp Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg Lammekøllen ned i stegesoen og tilsæt Rødvinen, gerne en kraftig en, læg resten i og tilsæt vand og fond.
Lammekøllen skal have 4 timer på 100 grader C. alm. ovn, derefter 2 timer på 125 grader C. alm. ovn og 1 time på 150 grader C. alm. ovn, de sidste 15 minutter må låget gerne tages af. Tips: Spises til kartoffelmos |
|
Opskriften er vist 41550 gange,
og udskrevet 708 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-03-09 19:38:49 Og så er det jo forøvrigt den store stegeso man skal have fat i. Per - 2012-03-09 19:08:04 Der står ikke noget om evt. sovs, men vi valgte at sigte væden fra fadet og koge den ned i en gryde, jævne den med smørbolle. Kødet bliver dejligt mørt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne