Sveskekage med citron og vanilje
Hovedingrediens : Bær - Svesker Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Riv citronskallen fint.
Flæk vaniljestangen og skrab marven ud, gem d en flækkede stang.
Bland smør, sukker, citronskal og vanilje i en skål og pisk det let og luftigt.
Pisk æggene i et ad gangen.
Sigt de tørre ingredienser sammen.
Hak sveskerne groft og vend dem i melet i dejen og fyld den i en smurt springform ca. 22 cm. I diameter.
Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader C i 40-50 minutter. Pres saften af citronerne, mål den og kom den i en gryde ed sukker, vand og den flækkede vaniljestang. Kog det igennem til sukkeret er opløst og lad det afkøle. Prøv med en kødnål om kagen er gennembagt. Tag den ud af ovnen og lad den stå 10 minutter i formen før den tages ud af formen og stilles på en rist oven på en bradepande. Dryp kagen med citronlagen og lad den afkøle. Pynt med flødeskum og citronskal og server til kaffe, th eller som dessert. Tips: |
|
Opskriften er vist 5132 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne