Rejer i skal
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Kog og pil de friske rejer.
De frosne skal tøs op.
Drys lidt salt over og dryp med citronsaften.
Rens de friske champignon og hak dem groft eller skær dem i tynde skiver. Svits dem et øjeblik i 2 spsk. Smør på en pande. Sauce: Bag smør og mel af med bouillon. Kog saucen godt igennem og smag den til med salt og hvidvin. Pisk æggeblommen med fløde og rør den i saucen, der skal varmes op med ikke må koge. Bland rejer og champignon i. Fordel det i 4 smurte skaller eller ovnfaste forme, strø reven ost og rasp på. Læg smørklatter øverst og sæt retten i ovnen i 10-15 minutter ved 200 grader C |
|
Opskriften er vist 4537 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne