Amerikanske pandekager (Brunch) 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Sara Brock Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ovenstående ingredienser i en skål, til dejen er ensartet
Varm panden, evt. en spejlægspande eller blinispande, og kom en lille smule smør på. Kom dejen på i klatter, som skal flyde ud af sig selv (ca. ½ dl) Bag dem, indtil overfladen bobler og undersiden er lysebrun. Vend pandekagerne og bag videre. Det tager et par minutter på hver side. Servér pandekagerne i stakke med smør og ahornsirup |
|
Opskriften er vist 22807 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkel og Andreas - 2010-09-10 17:34:19 De beste pandekager jeg har smagt længe :D Sarah - 2010-02-21 16:43:01 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne