Risenblom
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rismelet koges i mælken. Når grøden er afkølet, tilsættes æggeblommerne, salt og kardemomme. Hældes i en skål og sættes køligt til det skal bruges.
Tips: Bruges i varm hyldebærsuppe Se opskrift på hyldebærsuppe med risenblom her |
|
Opskriften er vist 9823 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Era. - 2024-01-05 16:41:53 Min svigermor kogte mannagrød. Piskede sukker og æg og blandede i. Kom koreaner i bunden af en skål. Derpå blev grøden lagt. Når den skulle serveres blev skålen vendt på hovedet, så koreanerne lå øverste. Der blev serveret varm rødvinstoddy til. Denne dessert blev serveret som dessert Nytårsaften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne