Solbærcoulis - Solbær coulis
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
|
|
Vand og sukker bringes i kog og småkoger til sukkeret er helt opløst. Afkøles.
Solbær og sukkerlage blendes og presses gennem en sigte. Andvendes som creme til desserter. |
|
Opskriften er vist 18699 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne