Lakridsmarengs - Lakrids marengs kys
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt halvdelen af sukkeret, lakridspulver og eddike.
Pisk igen til massen er meget tyk og tung i det.
Resten af sukkeret vendes i massen.
Massen kommes i en sprøjtepose med stjernetyld. Bages ved 120 grader C alm. Ovn i ca. 1.5 time. |
|
Opskriften er vist 108080 gange,
og udskrevet 1448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2019-11-07 13:33:49 De er super gode, med lidt ekstra lakridspulver i. Joan - 2018-08-10 18:46:04 Jeg har prøvet at purere en del kirsebær og har kommet noget af det ned i massen , de står lige nu i ovnen . Men jeg glæder mig til at smage dem ( og kommer den dobbelte mængde lakrids i massen , så smager den af lakrids 😃😁) anonym - 2017-01-14 13:18:51 Jeg har fået 30 stk ud af en portion. Suuuperlækre!!! Og skøn konsistens ad "dejen" Bente Poulsen - 2015-09-08 16:03:20 Hvor mange bliver der af 1 portion? På forhånd tak Hanne - 2013-09-17 13:05:59 Hvor mange stk. får man ud af denne portion Cecilie - 2013-03-10 13:36:54 Jeg syntes at de smager fremragene godt, men jeg puttede altså meget mere lakrids pulver i, og det syntes jeg gjorde et stort fremskridt!:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne