Pølsegullasch - Pølse gullasch
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : Red : |
|
|
Flå skindet af pølsen og skær den i skiver. pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Opvarm olien i en gryde og brun pølse og løgskiver godt. Rør tomatketchup i gryden sammen med peberkorn, paprika og salt. Hæld den kogende bouillon ved og lad det hele få lov til at stå og snurre sammen for svag varme og uden låg i 10-15 min. Serveres sammen med løse ris, kartoffelmos eller spaghetti. |
|
Opskriften er vist 10370 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2011-04-25 17:23:49 meget let og lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne