Ensaladilla - Spansk kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Skræl gulerod og kartoffel og skær dem i tern. Kog kartofler og gulerødder let møre i vand.
Tilsæt ærter og grønne bønner og kog i yderligere 5 minutter indtil alle grøntsager er kogte.
Hæld vandet fra og læg i en stor skål eller fad. Pil et løg og hak det fint. Hak peberfrugt og tomat og skær hårdkogte æg i både. Bland peber, løg, æg, kapers, tomat og oliven og de øvrige grøntsager sammen. Dressing: I en separat skål blandes dressingen af mayonnaise, sennep og citronsaft. Vend forsigtigt salaten og dressingen sammen. Pynt med hakket persille og friskkværnet sort peber. |
|
Opskriften er vist 21695 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer jytte - 2012-07-30 17:16:03 Jeg mangler også ingredienserne i antal,- det kunne være en hjælp,- opskriften lyder ellers spændende. jette - 2012-06-25 10:45:40 hvor er ingredienserne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne