Italiensk tomatsovs til pasta (Grundsovs sugo)
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Julen-dk Indsendt : Red : |
|
|
Snit grøntsagerne fint og steg dem i olien i en tykbundet gryde, i 10-15 minutter ved middel varme. Tilsæt de flåede tomater, tomat puré og lidt salt. skru ned for varmen, og sæt låg på gryden. Lad sovsen småsimre i 1½-2 timer.
Hvis sovsen bliver for tør under vejs, tilsæt da lidt vand eller lidt tør hvidvin. Sovsen skal ikke være for tynd, men have en lidt tyk konsistens. Tips: Dette er en klassisk "sugo" fra italien. En grundsovs der kan bruges til alt fra pasta til pizza. |
|
Opskriften er vist 42660 gange,
og udskrevet 416 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-03-07 14:55:31 Lige her står der ds. så jeg ville mene at det er koncentreret tomatpure, men ja man kan godt blive i tvivl nogle gange Per Tjørnlund - 2023-03-06 20:17:13 Jeg er altid i tvivl når der i en opskrft står “ tomarpure’’. Er det koncentreret , (hvad jeg tror denne opskrift indeholder), eller almindelig tomatpuré? Noma-kokken - 2012-07-29 18:07:50 Anbefaler at man lige bruger en stavblender til sidst... Madguroen - 2011-12-28 10:55:39 Heysa derude, denne opskrift er super god og sund. Det smager rigtig godt hvis du spiser den sammen med pasta skruer, eller ris:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne