Svesker i krydret rødvin
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : |
|
|
Bland rødvin, vand, sukker, krydderier samt appelsinskiverne (kasser endestykkerne) i en gryde.
Kog uden låg i 10 minutter, så væden koger lidt ind.
Tilsæt 40 tørrede svesker (med eller uden sten), og kog videre i 10-15 minutter med låget på klem.
Lad sveskerne trække i lagen til næste dag.
Serveres til ost. |
|
Opskriften er vist 10969 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne