Æggestand

Æggestand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Skiver 15 Skiver
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bibber

Indsendt :      Red :
Æggestand, billede 4 Æggestand, billede 1 Æggestand, billede 2 Æggestand, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æg og mælk piskes sammen (så det ikke skiller).

Smør en form og hæld æggeblandingen gennem en sigte heri, dæk med alufolie.

Lad blandingen stivne i vandbad i ved 125 grader C alm. ovn i ca. 2 timer.

Afkøl æggestanden lidt inden den vendes ud.





karakterer:
Opskriften er vist 350739 gange,
og udskrevet 2751 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1510 (359 kcal)
KJ pr. Skiver 100 (23 kcal)
Vægt ialt 310 gram
Vægt pr. Skiver 20 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (116 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-24 16:10:53
Et godt råd, mængden er ikke større en det kan være i en meljævner, og ryst godt, du slipper for luft bobler, og behøver ikke si, der kommer ikke klumper i 😀

  -   2019-04-24 19:05:45
Den blev god i konsistensen samt smag. Jeg droppede dog salt, da jeg var bange for at den blev vandet eller grålig i farven, som æg nu engang kan blive. Resterne hakkede jeg i stykker og brugte til æggesalat.

  -   2017-02-25 08:36:06
Mangler salt

  -   2017-02-02 17:05:36
Altid god til roeget aal

  -   2017-01-08 16:27:25
Supergod opskrift. Kan med fordel laves dagen før den skal bruges. Opbevares i køleskabet.

  -   2016-12-17 15:32:12
Kan den fryses

  -   2014-05-16 11:37:47
Den er let at lave, bliver pæn på fadet, smager godt.

  -   2013-01-18 13:30:59
På billedet har vi brugt en 0.5 l. postejform