Andemousse
Hovedingrediens : And - Kogt/stegt and Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
|
|
Andekødet findeles.
Blend kødet med portvin og krydderier.
Pisk fløden til skum, og vend det med kødmassen. Læg husblas i blød i koldt vand og smelt det sammen med det vand er hænger ved, evt. 1 spsk. portvin. Den smeltede husblas røres i massen under konstant omrøring, og det hele hældes i portionsskåle, (ramkiner) eller i form. Servers med sauce cumberland og tranebærkompot. Tips: Kan også bruges kogt andekød. |
|
Opskriften er vist 16177 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne