Fyldt Helstegt Pattegris
Hovedingrediens : Svinekød - Helstegt pattegris Oprindelsesland : Sverige Indsendt : |
|
|
Lav farsen af kødet, æggene, porren og løgene som på forhånd er skåret i skiver og surret i smør i en halv time, bacon i terninger, rensede kastanjer, kartofler i små terninger, finhakket persille og hvidløg. Smag til med salt og peber.
Fyld pattegrisen med farsen. Sy maven til. Arranger grisen i liggende position (på maven). Pensle med en blanding af olivenolie, peber og urter (salvie, rosmarin) gentagende ganger under stegningen. Steg ved svag varme, 120-150 grader i 4-5 timer, eller over åben ild i 5-5 1/2 timer. Pas på så ikke de tynde partier revner under grillstegningen. |
|
Opskriften er vist 30267 gange,
og udskrevet 569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer kirsten - 2014-02-21 16:14:04 hvor mange personer er der til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne