Kalkunbryst i stegeso
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : cami28 Indsendt : Red : |
|
|
brun kalkunbrystet i en gryde på begge sider. skræl løg og gulerødder og rens porrerne. skær dem i skiver og læg i stegesoen, læg derefter det brunet kalkunbryst ovenpå grøntsagerne læg låg på og stil den i ovnen på 200 grader i 75 min.
serveres evt. med grovflutes og frisk salat. |
|
Opskriften er vist 34475 gange,
og udskrevet 505 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne