Taralli
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Arbejd mel, vin, olie og salt godt sammen til en elastisk og homogen dej
Lad den hvile tildækket ca. 20 minutter ikke for koldt.
En stor gryde med vand bringes i kog og 1 spsk. salt tilsættes. Rul delen til tynde pølser 1 cm tykke som skæres i 8-10 cm stykker som formes til ringe som trykkes sammen. Læg ca. 10 af gangen i det kogende vand, når de kommer op til overfladen tages de op med en hulske og drypper af på et klæde et par minutter. Dejringene sættes på en smurt plade eller på bagepapir. Sættes i ovnen ved 200 grader og bag taralli ca. 40 minutter til de er gyldne. Tips: De kan krydres med fennikelfrø, sesam, chilipeber, oregano eller tørret løg 5-6 g, vil være nok til 1 kg, dej. |
|
Opskriften er vist 8404 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne