Asparges med safransauce

Asparges med safransauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24 grønne asparges
 
 Sauce:
1 lilleløg
10 g.smør
1 dl.hvidvin
1 dl.grønsagsbouillon
0.25 tsk.safran
1 dl.fløde
 tsk.majsstivelse
0.5 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Den træede ende brækkes af aspargeserne og de dampes i letsaltet vand i 5 min.

Sauce:
Løget hakkes og svitses i smør. Vinen tilsættes og koges ind til det halve. Bouillon og safran tilsættes. Fløde og majsstivelse røres sammen og røres i saucen. Koges igennem og smages til med salt og peber.

Server flutes til Flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 22122 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-14 18:47:49
Pas på med fløden brug i stedet mælk så det ikke bliver for fedt. Smager skønt i stedet for altid smør .