Asparges med safransauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Den træede ende brækkes af aspargeserne og de dampes i letsaltet vand i 5 min.
Sauce: Løget hakkes og svitses i smør. Vinen tilsættes og koges ind til det halve. Bouillon og safran tilsættes. Fløde og majsstivelse røres sammen og røres i saucen. Koges igennem og smages til med salt og peber. Server flutes til Flutes. |
|
Opskriften er vist 22122 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Visti - 2011-05-14 18:47:49 Pas på med fløden brug i stedet mælk så det ikke bliver for fedt. Smager skønt i stedet for altid smør . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne