Cioppino
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Dræb krabberne ved at stikke en kniv ind i hovedet bag øjnene.
Knus krabberne og lad ben og krop være intakt.
Fjern det bløde inden i krabben og læg det til side.
I en stor gryde (4-5 liter) opvarmes olien. Svits de hakkede løg og hvidløg, til de er klare, under stadig omrøring i ca. 2 minutter. Tilsæt krabbefedt og lad det simre i 1 minut. Tilsæt hvidvin og kog det lidt ind i ca. 2 minutter, tilsæt tomater og noget af suppen, rød peber og knuste krabber. Lad det simre 8 minutter under låg. Tilsæt blåmuslinger og rejer, der koger med i 2 minutter. Tilsæt muslinger der koger med i 2 minutter. Rør persillen i. Fordel cioppinoen i 2 store skåle og server. |
|
Opskriften er vist 12119 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne