Gratineret hummer og kammuslinger
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : Red : |
|
|
Hummerne tilberedes efter kogemetoden.
Kødet pilles ud af klørene og halerne og skæres ud i grove tern.
Kammuslingerne dampes i vand og hvidvin med lidt salt og skæres ud i grove tern. Stokken brækkes af artiskokken og den koges i 12 min. i vand tilsat citron og salt. Bladene pilles af og nogle af dem gemmes til at pynte med. Bunden renses for fiber og skæres ud i samme størelse stykker, som hummerne. Cremefraiche, æggeblommer, citronsaft og lidt salt, sættes på varmen i en gryde og der piskes kraftigt til sabayonen er varm, tyk og luftig. Den afkøles og de hakkede purløg tilsættes. Hummer, kammuslinger og artiskok blandes og fyldes i de tomme hummerskaller. Så overhældes de med sabayonen og gratineres under grillen i ovnen, til de er gyldene. Pas på - der er kun få sekunder fra de begynder at tage farve, til de er færdige. |
|
Opskriften er vist 22372 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne