Indbagte champignon
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Klaris84 Indsendt : |
|
|
Orlydej:
Mel, æg, øl, vand, olie, samt salt og sukker piskes sammen til en glat dej. Hviler 1 time, hvorefter den stiftpiskede æggehvide vendes i. Dejen skal straks anvendes når de piskede hvider er blevet tilsat.
Indbagte champignon: Champignonerne renses og dyppes i den færdige orlydej. Udbages i hed friture (gryde med olie), til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 16349 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne