Hvidløgskartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 220°.
Blancher kartoffelbådene 2 min. i kogende vand, evt. ad flere omgange. Lad dem dryppe lidt af og fordel dem i en bradepande. Kom hvidløg i et stålbæger (dl-mål) og hæld olien over. Varm det forsigtigt op på en lun kogeplade ca. 5 min. Bland med kartofler og rosmarinnåle. Steg kartoflerne i ovnen til de er møre og har fået lidt farve ca. ½ time. Tips: Server dem til alle typer stegt kød |
|
Opskriften er vist 30108 gange,
og udskrevet 445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne