Helgas Kartoffelpandekager
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Helga Jakobsen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og riv dem groft
Læg det i en skål og tilsæt salt og lad det trække 5-10 min. De revne kartofler presses nu for væde i et viskestykke. Kommes tilbage i skålen og tilsættes æg, revet løg, peber og Maizena Majsstivelse. Dette røres sammen. Olivenolien opvarmes på panden. Tag en stor spiseskefuld af kartoffelmassen og læg den på panden, klem den flad og form den ved hjælp af en paletkniv. Steges til de er gyldne på begge sider. Kartoffelpandekagerne lægges på en bageplade og det revne ost fordeles på dem og de drysses med lidt paprika. Varmes ved 200 grader (midt i ovnen) til osten er smeltet. Tips: God tilbehør til alt slags kød Kartoffelpandekagerne er også gode når de er kolde. Har ikke prøvet at fryse dem. |
|
Opskriften er vist 20219 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Helga jakobsen - 2009-05-21 12:11:40 OBS. Til 3-4 pers. ca 12 stk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne