Mørbrad i basilikumsauce

Mørbrad i basilikumsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : IP

Indsendt :      Red :
Mørbrad i basilikumsauce, billede 4 Mørbrad i basilikumsauce, billede 1 Mørbrad i basilikumsauce, billede 2 Mørbrad i basilikumsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Opskrift:
Skær mørbraden i 1½ cm tykke skiver og bank dem lidt ud. Snit basilikumbladene i strimler. Brun mørbradbøfferne nogle stykke ad gangen i smør i en gryde. Krydr med salt og peber og læg dem tilbage i gryden.

Tilsæt bouillon, soja og hvidløg. Braiser mørbradbøfferne under låg i ca. 10 min. Rør creme fraichen i og lad det koge op. Tilsæt meljævningen og lad retten koge et par minutter.

Rør den snittede basilikum i retten gem nogle blade til pynt.

Pynt med hele basilikumblade og servér retten med kartofler og gratinerede tomater.

Tips:

Skal denne dejlige ret laves i forvejen, bør den friske basilikum først tilsættes saucen efter genopvarmning. Drikkeforslag: En mellem kraftig italiensk rødvin, f.eks. Chianti





karakterer:
Opskriften er vist 41329 gange,
og udskrevet 689 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7031 (1674 kcal)
KJ pr. Pers. 1757 (418 kcal)
Vægt ialt 1137 gram
Vægt pr. Pers. 284 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 618 KJ (147 kcal)
Protein 12.0 gram
Fedt 10.5 gram
Kulhydrat 1.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu