Pandekageroulade med grøntsags/skinkefyld
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : rouladen kan fryses til den dag den skal bruges. Optøning tager 6 timer hvorefter den varmes i ovnen Indsendt af : Birgit Indsendt : Red : |
Fotograf: Dorte Christensen |
|
Opskriften er vist 591576 gange,
og udskrevet 10825 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (248 stemmer) |
|
Kommentarer Dino - 2024-10-16 12:16:18 Fantastisk med en forret der er SÅ nem og samme tider smager SÅ godt. Og så kan man skifte skinke ud med både hakket oksekød eller laks, ja mulighederne er uendelige. anonym - 2023-07-24 11:05:22 Det er en virkelig god og anderledes opskrift. Kirsten - 2022-03-06 12:13:05 Utrolig let at lave. Jeg bruger den som forret. Synes godt det kan blive lidt for meget, hvis man skal spise sig mæt i den. God til gæster, da den kan laves dagen i forvejen og alene skal varmes i ovn. Det tager ingen tid fra gæsterne. Og mine gæster jubler altid og vil gerne have mere :-) someone - 2021-10-05 16:47:27 det er en lækker ting til fx: aftensmad eller middagsmad. jeg har selv prøvet og lave det i madkunstskab. jeg ville i vært fald anbefalde den vigandds - 2020-01-27 20:30:54 Vi brugte blendet broccoli i udover porrer, løg og peberfrugt som grønsagsdelen. Som køddelen brugte vi kyllingekød. Dejen gav vi kun ca 20 minutter i ovnen. Sonja - 2020-01-14 15:07:58 Hvor stor en bradepande skal man bruge Katrine - 2019-08-16 17:42:33 Hvis man fryser den - hvorfor skal den så i ovnen efter optøning? Kan den ikke spises uden en tur i ovnen? Mette - 2019-04-14 16:08:02 Alt for mælk/væske i opskriften! Der skal kun den halve mængde i! anonym - 2018-09-12 10:55:57 Jeg har brugt butterdej istedet for pandekagen. Det smagte rigtig godt. RUTH - 2018-06-28 14:18:38 Rigtig lækkert og sund --som kan serveres sammen med meget--og bruges til madpakken---min svigerdatter laver dem lækkert--og gav mig opskriften--- Anna Marie - 2018-04-27 16:08:34 Smager fantastisk hvis man steger lidt bacon tern først på panden og derefter steger porre sammen med bacon osv........ Sonja - 2018-02-07 04:57:47 Hvor stor er bradepanden (i cm )? Lilly Hansen - 2018-01-17 17:37:21 Fantastisk god og nem at lave. Kan bare anbefales. H M Hooge - 2017-11-23 12:13:29 Du kan spise majs til. Eller en bagt kartoffel eller stegte kartofler. Eller hjemme lavede pommes frites Anna - 2017-11-06 18:10:46 Den smager godt med spinat, peberfrugt, pikant ost og kylling Ulla - 2017-05-19 17:03:19 Pisk æggehviderne og vend dem i dejen til sidst. Det er nemmere at styre pandekage på bageplade. Klemme - 2016-04-14 09:17:19 Jeg skiftede det halve af melet ud med fuldkornsmel. Anja - 2016-03-27 09:33:01 En opskrift hvor fyldet kan varieres som man har lyst til. Da pandekagen ikke skal bages igen kræver det blot et færdig lavet fyld. Kylling smager også skønt deri. Pernille - 2016-01-03 18:57:25 Kan man lave "dejen" i en grovere/sundere udgave? anonym - 2015-11-07 13:25:14 Den er også god med rejer krans og laks og spinat Sonja - 2015-07-21 14:10:18 Har snart lavet den mange gange og den er stadig en af favoritterne. Men som aftensmad skal man dobbelt op. Til en alm familie på 4, laver jeg altid til 8 pers. anonym - 2015-06-25 17:00:00 Skal den køle af inden man spiser den ?? Pernille H - 2015-03-05 21:54:58 Fantastisk hvis man gratinerer den med mozarella efter pandekagen er rullet sammen! Ann - 2015-03-03 22:32:37 Kan man erstatte osten med noget andet ? Ann - 2015-03-03 22:31:21 Kan man erstatte osten med noget andet ? anonym - 2015-02-16 23:56:28 Jeg laver halvdelen af pandekagen med oksekød til ungerne. Enten laver jeg en hjemmelavet kødsovs (ikke for våd) eller også bruger jeg ca et halvt glas dolmio til ca 300 g fars, lidt fedtfattig reven ost og mums, en halv af hver :-) Cecilie - 2015-01-07 20:25:39 Skal den på køl i køleskabet efter alt er færdigt ? Gitte - 2014-10-06 14:12:52 Hvad kan man spise til? Ikke bare salat, men hvad ellers? :-) anonym - 2014-10-03 12:04:45 Super god og nem Tulle - 2013-08-17 16:53:08 Smager fucking godt! Linda - 2013-06-25 20:15:53 Rigtig lækker :) Bente - 2013-05-24 21:25:07 Virkelig lækker Sol - 2012-07-02 15:53:57 Den er færdig Susanne. Den skal ikke ind i ovnen igen! Og opskriften er super lækker! Man kan skifte fyldet ud med det man lige har i køleskabt! susanne - 2012-02-03 09:46:29 skal den ind i ovnen efter man har puttet fyldet i, eller er den færdig? Bjarne - 2011-08-12 16:32:08 Gad vide hvor mange personer det rækker til ? anonym - 2009-09-11 09:48:10 Den er bare rigtig god. Jeg kom også en dåse majs i, det smagte bare godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne