Kartoffelkringler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
125 g. fint mel blandes med lunken mælk og 30 g. gær udrørt i sukker og man lader det stå tildækket på et varmt sted for at hæve sig.
250 g. kogte revne kartofler og 1 knsp. Salt tilsættes, hvorefter man hælder det hele ud på en melet plade. Smør af en valnøds størrelse og 2 æg indarbejdes, og dejen formes til små kringler, som hæves. Sukres stærkt og bages. |
|
Opskriften er vist 6430 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne